Kleenair AB

Våra noga utvalda luftrenare finns för alla typer av rum och lokaler. De ger en ren inomhusmiljö och lindrar pollen och dammallergi besvär.
Den fotokatalytiska reningen desinficerar en mängd olika föroreningar som bakterier, virus och mögel. Luftrenarna har upptill 6 olika filter som avlägsnar 99,97% av partiklar större än 0,3 mikrometer.

Idag är fuktskador med mögelproblematik i bostaden ett stort problem. Mögel fäller ut toxiska ämnen som kan ge allvarliga häsloeffekter. KleenAir luftrenare renar luften från mögelgifter genom flerfiltersystem samt fotokatalytisk rening. Pollenallergiker får ren luft i hemmiljö och därför mindre besvär.

Även om man inte har några problem i sin inomhusmiljö är det bevisat att ren luft med jonisering ger ett ökat välbefinnande och arbetskapacitet därför passar KleenAir luftrenare lika bra i hemmamiljö som på arbetsplatsen.


UVC-ljus avlägsnar en mängd olika föroreningar såsom pollen, bakterier, virus, svamp, mögel och tobaksrök. Fotokatalysisk rening är synnerligen effektiv rening i kombination av flerfiltersystem.

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.